Főoldal
Regisztráció
Belépés
Nyeremények
Így nyerhet
Játékszabályzat
Kapcsolat
Nyertesek

NYEREMEMÉNYEK

Főnyeremény

1.000.000 Ft Pöttyös bankkártya tokkal

Most a Pöttyössel Önre vár a főnyeremény, vagyis 1.000.000 Ft Pöttyös bankkártyatartóval. Növelje esélyeit további vásárlásokkal és blokkfeltöltésekkel, hogy nagyobb eséllyel induljon a sorsoláson.

VAGY

VESPA ROBOGÓ

Nyerje meg ezt a menő Vespa robogót, amelyet most egyedi Pöttyös dekorációval szerezhet meg. Növelje esélyeit további vásárlásokkal és blokkfeltöltésekkel, hogy nagyobb eséllyel induljon a sorsoláson.


Heti ajándékok

Microsoft XBOX ONE S konzol

A világ egyik legnagyobb konzolgyártójának új generációs, csúcsteljesítményű játékkonzolja, amely nagyszerű szórakozást garantál az egész család számára. Ha ezt az ajándékot nyeri meg, akkor csak dőljön hátra, adja át magát a játék élményének.

GoPro Hero5 Black kamera

Nyerjen a menő pillanatok megörökítéséhez egy menő kamerát! A világ egyik legnépszerűbb akciókamerája mindenhova elkíséri Önt, pont úgy, mint a Pöttyös finomságok.

Samsung Galaxy Tab S2 tablet

Ezzel az ajándékkal nem csak a Pöttyös finomságokat vághatja zsebre, hanem az egész internetet is! Samsung tabletével egyszerűen szörfölhet a neten, nézheti filmjeit, játszhat játékaival vagy olvashatja kedvenc könyveit. Készüljön fel az élményekre!

Samsung LED TV

Ezzel az ajándékkal nagyot nézhet! 40” képátmérő, full HD felbontás, LED kijelző és további előnyök sora várja. Már csak a Pöttyös finomságokat kell előkészítenie, és kezdődhet is az otthoni mozizás!